Ποιότητα

Εμπειρία

Φρεσκομαγειρεμένα

Η εταιρεία μας

ΕΤΟΙΜΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

Ποιοι είμαστε και το κυριότερο… γιατί να μας επιλέξετε

Η ιστορία της επιχείρησής μας και της δραστηριοποίησής μας στον κλάδο των Φρέσκων Μαγειρεμένων Φαγητών ξεκινάει από το 2001 και συνεχίζει την εύρυθμη και επιτυχημένη λειτουργία της!

Έχουμε την τεχνογνωσία, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, τα τεχνικά μέσα, αλλά κυρίως την αγάπη και το πάθος να προσφέρουμε καθημερινά 15.000 οικονομικώς προσιτά, εξαιρετικά μαγειρεμένα γεύματα, που απολαμβάνουν την φροντίδα και τα πρότυπα ποιότητας – γεύσης των καλομαγειρεμένων σπιτικών φαγητών. Επιπλέον, οι άνθρωποί μας έχουν την επαγγελματική γνώση και αρτιότητα, ώστε να καλύψουν τις μοναδικές σας ανάγκες Εστίασης με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η επιχειρηματική φιλοσοφία μας συνεπάγεται όχι μόνο τη συνεχή αυτοβελτίωση, αλλά και την ορθολογιστική ανάπτυξη σε σχέση με την κοινωνία και το περιβάλλον.

Σχεδιάζουμε, παράγουμε και διανέμουμε Υψηλής Ποιότητας Φρέσκα αλλά και Φρεσκοκατεψυγμένα έτοιμα γεύματα Ελληνικής παραδοσιακής καθώς και Μεσογειακής κουζίνας, καλύπτοντας όλο το εύρος του οικονομικού φάσματος. Χρησιμοποιώντας μεθόδους για μαγείρεμα και ψύξη (cook & chill), μαγείρεμα και πάγωμα (cook & freeze) και μαγείρεμα και σερβίρισμα (cook & serve), σε ανακυκλώσιμα σκεύη πιστοποιημένης καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα, με ή χωρίς τροποποιημένη ατμόσφαιρα (ΜΑΡ), στοχεύουμε σε μια ευρεία γκάμα αναγκών Εστίασης, συμπεριλαμβανομένων αυτών των Μονάδων Υγείας, των Σχολικών Ιδρυμάτων, των Ξενοδοχείων, των Κρουαζιερόπλοιων, των Επιχειρήσεων, των Δημόσιων όσο και των Ιδιωτικών Δομών.

Τα γεύματά μας βασίζονται στη Μεσογειακή Διατροφή κατά κόρον, η οποία είναι καλά εδραιωμένη στην κουλτούρα και την παράδοση του Ελληνικού φαγητού και επαινείται παγκοσμίως για τα οφέλη της στην ανθρώπινη υγεία. Μαγειρεύουμε τα έτοιμα γεύματά μας χρησιμοποιώντας αγνά προϊόντα και φυσικές πρώτες ύλες, σύμφωνα με όλους τους Κανονισμούς που διέπουν την Υγιεινή και την Ασφάλεια στην παρασκευή τροφίμων.

Φρέσκα καθημερινά γεύματα

Ποιότητα

Εμπειρία

Με πιστοποιήσεις

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία αφουγκραζόμενη την επιθυμία και ζήτηση του καταναλωτικού κοινού για ποιοτικές και πιστοποιημένες υπηρεσίες στον χώρο της Εστίασης, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία κατέχει τα αντίστοιχα πιστοποιητικά από την DQS HELLAS Ltd, τα οποία ακολουθεί πιστά, διατηρεί και αναβαθμίζει τόσο από τους υπεύθυνους όσο και από το προσωπικό της, με σκοπό την πιο αποτελεσματική υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων, συμβαδίζοντας με τις τελευταίες Υγειονομικές υποδείξεις και Ευρωπαϊκές διατάξεις.